מותג הכפכפים הבינלאומי FITFLOP (פיטפלופ) השיק אמש (14/06/09) את כפכפי הבריאות האופנתיים המשלבים טכנולוגיה חדשנית לחיטוב הגוף, הורדת הצלוליטיס, עיצוב הישבן והרגלים.
האירוע אשר התקיים בקריפטון הפסטורלי, בכפר הירוק, כלל קוקטייל חגיגי וארוחת בוקר מפנקת במיוחד לצד פינת מדידות והתנסות.
לאירוע ההשקה הגיעו סלבריטאים רבים שבאו לראות ולקבל דגם מיוחד של הכפכפים.
בין המוזמנים שהגיעו נצפו:
ענת הראל שגילתה עניין רב בטכנולוגיית הכפכפים ואף הביעה רצונה לקדם אותם בתוכנית הבוקר החדשה "מגזין הבריאות" שתעלה בקשת בקרוב, ניקול הלפרין, טל מן, גלית פרבר וביתה היפיפייה, חני נחמיאס, אביבה טלקר, אביטל דיקר והדוגמנית אינגריד פלדמן הגיעו אף הן כאשר את מלכת הפופ מיכל אמדורסקי ליווה דוגמן צעיר, אלמוני וחסוי.
דליה מנטבר, מלכת הפילאטיס בארץ, לא הפסידה את השקת כפכפי הבריאות וקידמה בעזרתם את נושא הבריאות וכמובן את שיטות הפילאטיס המופלאות.
חני נחמיאס. גלית פרבר ודור ההמשך.
טל מן מצחקקת. ניקול הלפרין.
מיכל אמדורסקי נטולת הדוגמן הצעיר וכפכפי FITFLOP. צילום: אלירן אביטל.