MIZUTANI SCISSORS – גדעון קוסמטיקס ישראל
קבוצת גדעון קוסמטיקס קיבלה את השיווק הבלעדי של מותג המספריים המוביל MIZUTANI SCISSORS, בהן משתמשים מיטב מעצבי השיער המובילים בעולם.
המותג MIZUTANI הוקם בשנת 1921 בחבל אסקוסה הממוקם בטוקיו, יפן, והחל את דרכו כמפעל ייצור לחרבות סמוראים. במהלך השנים החל המפעל לייצר מספריים מקצועיות למעצבי שיער ומאז ועד היום נחשב למותג המוביל והטוב ביותר בתחום.
הלהט ליצור מספריים נבע מתוך תחושת שליחות. יצרני מיזוטני ידעו שלא מספיק לייצר מספריים טובות אלא שהן צריכות להיות פונקציונאליות, קלות ונוחות לשימוש בצורה בטובה ביותר. יחד עם מסורת של מאות שנים וחדשנות טכנולוגית הצליחו ב-MIZUTANI להציע שילוב איכותי של חזון ויצירתיות.
מספריים הינן כלי העבודה הראשון והחשוב של מעצב השיער ו-MIZUTANI SCISSORS הם שם נרדף לאיכות ומקצועיות ללא פשרות.
בקולקציית המספריים של MIZUTANI קיימים כ-120 דגמים שונים המשמשים מגוון טכניקות עיצוב שיער, כדוגמת גזירה ישרה, גלישה, דירוג, דילול ועוד. המספריים מותאמים באופן אישי לכל מעצב, בהתאם לגובהו ולגודל כף ידו, והם מגיעים בכל מידה וגודל גם לשמאליים.
מספריי MIZUTANI עשויים בעבודת יד מפלדת קובלט איכותית וניתנים לעיצוב ולשדרוג באמצעות הזמנת חריטה ייחודית, צבעים, דגם מיוחד ועוד. המספריים עומדים בתו תקן עולמי לבדיקת איכות של יפן ומוענקת להם אחריות לכל החיים.
שירות נוסף הייחודי לחברה הוא שירות תיקון והחלפה. במקרה בו המספריים ניזוקים או שצריך להשחיזם, החברה דואגת לשלוח את המספריים לטיפול במפעל ביפן ובמקביל נותנת מספריים חלופיים עד לתום הטיפול.
מספריי MIZUTANI נמכרים בשוק הישראלי כבר למעלה משש שנים. רוב מעצבי השיער המובילים בישראל שמשתמשים בהם מספרים כי ברגע שהחלו להשתמש במספרי המותג, ההתמכרות הייתה מידית וכי מדובר במוצר איכותי, חד ומאוד נוח.
מקבץ מעצבי שיער ישראלים שכבר משתמשים במספרי המותג:
ארז שרביט – בעל דגם ACRO SPEED STAR: “מספריים מקצועיים, מאוד מדוייקים. אני תמיד משקיע בכלי העבודה מחשבה, זמן וגם כסף ובמספרי מיזוטני מצאתי את הכל. ציוד מקצועי ברמה הגבוהה ביותר”.
אבנר מלכה – בעל שני דגמי SWORD DAMA: “המספריים מביאים אותי לרמות אחרות של תספורות. אני מצליח לתת יחס לכל שיערה ושיערה, אם זה בגזירה או בגלישה של שיערות עליוניות והתוצאות מדברות בעד עצמן”.
אילן עמית ממספרת “לוקה” – בעל 3 דגמים של SWORD: “החברה הכי טובה בעולם למספריים. חדים לאורך זמן, האחיזה, הפלדה, הנוחות וכמובן הטיפול המקצועי של החברה. אתה שולח להשחזה, מקבל דגם חלופי ולאחר מכן מקבל מספריים כחדשים”.
אבי ממספרת “קווים” – בעל שני דגמים, דגם ACRO SPEED STAR ודגם SWORD DAMA: “מדובר במספריים שכל ספר טוב צריך. הם מעולים, לא מתבלים ושומרים על איכותם לאורך זמן. אני משתמש בהם כבר שש שנים ואני יכול לומר שזהו כלי עבודה שנותן מענה לכל סוגי השיער ולכל סגנונות העיצוב”.
אשר מינץ – בעל דגם FIT: “מדובר במספריים נהדרים, גלישה מצוינת והתאמה אישית נפלא לשמאליים”.
דורון בן מירושלים – בעל 7 דגמים ביניהם ACRO, FIT ו-SWORD: “מספריים איכותיים, שנותנים מענה לכל סוג של גזירה ותספורת. החברה היחידה שיכולה לייצר עבורך דגם בהזמנה ספציפית ועם חריטה אישית והשירות המצוין שלהם. שווה את הכל”.
אבי פדידה – בעל דגם ACRO SPEED STAR ועוד מספר דגמים בביה”ס לעיצוב השיער שבבעלותו: “מדובר במספריים טובים, בעלי פלדה איכותית. הם מאוד נוחים וחדים, יושבים טוב על כף היד ומאפשרים לגזור במגוון רחב של צורות וסגנונות”.
במפעלי החברה ביפן שומרים על יצירתיות ומייצרים בכל שנה דגם חדש של מספריים במיוחד עבור אליפות הסומו השנתית ביפן. האלוף היוצא “זוכה” להשתתף בטקס ייחודי בו גוזרים לו את השיער ובכך נוטלים ממנו את תואר הסומו.
את המספריים ניתן להשיג בגוונים של: שחור, כחול, ירוק וסילבר כסוף מבריק או מאט.
טווח מחירים: החל מ-2,000 ש”ח ועד 20,000 ש”ח.