מתכון לשנה החדשה
לוקחים את שניים עשר חודשיי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של:
קנאה, שנאה ,עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות.
פורסים כל חודש ל 3 – חלקים שווים,
כאשר יש להקפיד שכל יום יוקדש כשליש לעבודה והיתר לשמחה והומור.
מוסיפים שלוש כפות מלאות של אופטימיות,
מנה גדושה של אמונה, כפית של סבלנות, כמה גרגרי סובלנות
ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל ובעיקר לזולת.
על כל התערובת הזו, יוצקים הרבה הרבה …. אהבה.
עתה, כשהמאכל מוכן, מקשטים אותו בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב.
מגישים אותו מידי יום ביומו בצירוף מילה חמה
וחיוך לבבי המלטף את הנפש.
בתיאבון !
שנה טובה